Rejsekataloger

Skiboliger 2011

Se rejsekatalog

Dansk Fri Ferie
Brøndbyøstervej 84
2605 Brøndby

Tlf: 70 15 41 41
Fax: 70 15 41 42
Gå til website

Dansk Fri Ferie

Bestil stort katalog med Danmarks største udvalg af ferieboliger på alle de store skiferie rejsemål. Vælg mellem kør-selv, rejser med bus og rejser med fly. Sneranti på et stort udvalg af rejsemål sikre ferien. Dansk skiskole for voksne og "Rasmus Klump skiskole" for børnene på mange rejsemål.

"Guld" kataloget indeholder luksus-chalet'er 4-5-stjernede Hoteller, luksus lejligheder - kort sagt alt for dig som vil bruge lidt ekstra på at få en luksus skiferie.

 

Om DANSK FRI FERIE


DANSK FRI FERIE er, med over 250.000 gæster om året, et af Danmarks største rejsebureauer. Det er vi ikke blevet ved at sidde med hænderne i skødet - Nej, vore medarbejdere rejser hele tiden Europa rundt, på udkig efter gode tilbud til vores gæster. De danske gæster er populære overalt i Europa - og det benytter vi os af, når priserne skal forhandles - Derfor tør vi, som eneste rejsebureau give 125% PRISGARANTI.
 
Tryghed & Sikkerhed
 
DANSK FRI FERIE er et af Danmarks mest solide rejsebureauer og er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening. Vi er tilsluttet Rejseankenævnet og har stillet en garanti på kr. 1 million til Rejsegarantifonden. Endvidere har vi hos Europæiske Rejseforsikring valgt at tegne den "udvidede Ansvarsforsikring" for vores gæster - alt sammen for at sikre vores gæster på bedste mulige måde.
 
DANSK FRI FERIE 1990-2005
 
I 1990 etablerede Peter Jaksland og Peter Anker Jensen rejsebureauet DANSK FRI FERIE i et butikslokale på Valby Langgade. I de første år opbyggede de et net af samarbejdspartnere i ind- og udland og med en stram prispolitik, der resulterede i mange gæster til ferieudlejerne, blev kontrakterne og relationerne til leverandørerne cementeret fra starten. I 1994 var de så mange ansatte, at bureauet kunne flytte ind i en tidligere storbank på Valby Langgade. I 1995 indførtes den sensationelle ”Prisgaranti”, som betød at kunderne ikke kunne købe samme produkt billigere hos konkurrenten.
 
DANSK FRI FERIE fortsatte kursen frem til år 2000, stadig større rejsekataloger, stadig flere ferieboliger, nu også med mulighed for at købe transport i form af bus og tog. Nye lande blev taget ind og efterhånden var hele Europa repræsenteret. Og nu rundede man også gæst nr. 100.000, om året.
 
10 års jubilæet blev fejret i det nyerhvervede ”Feriehuset” i Brøndbyøster. Her blev der plads til endnu flere medarbejdere, nye afdelinger med udvikling af IT og internet, og ikke mindst fik kunderne nemmere adgang til den personlige betjening. Her blev der også plads til den nye maskot, Rasmus Klump, der er børnenes ven og en ivrig rejsekammerat.
 
I dag har DANSK FRI FERIE kontorer i Danmark og Sverige, tæt samarbejde med bureauer i hele Norden og Holland. Et samlet antal medarbejdere ligger på godt 40 fastansatte. Dertil kommer guider og værter på henholdsvis sommer- og vinterdestinationerne.
 
Idag er DANSK FRI FERIE Danmarks største ferie-rejsebureau, 100% dansk ejet og med over 250.000 gæster, der kan vælge mellem 19 sommer- og 8 vinter ferielande. De kan vælge mellem at køre selv, tage bussen eller flyve på ferie. De kan også vælge, om det skal være luksus i et hotelværelse, lejlighed eller i en af de populære campingboliger. Selvom der er gået 15 år med en rivende udvikling, så er konceptet holdbart fra 1990. Billigste priser og friheden til at vælge sin egen ferieform.

Destinationer