Lande

Skiferie Val d'Isère

SkiområdetSkihytterPistekortBureauer
Turistinformation
Tourist Office
Place Jacques Mouflier / BP 228
F-73155 Val d'Isère cedex

Tel: +33 (0)4 79 06 06 60
Fax: +33 (0)4 79 06 04 56

[email protected]
www.valdisere.com

Skiferie i Val d´Isere
Val d´Isere er kendt som et af de bedste skisportssteder i verden. Det ligger 1850 meter over havet, og er en del af skiområdet Espace Killy der byder på 300Km pister. Selve Val d´Isere byen går oprindeligt helt tilbage til 1300 tallet, men er i forbindelse med at det blev en ski by, blevet genopbygget i den traditionelle Savoyard stil. Historikken gør Val d´Isere til et helt fantastisk sted med sin helt egen charme og atmosfære.
Sneen i Val d´Isere er som regel helt i top, alle faciliteter er i top og skiløbet er noget af det bedste du kan få i hele verden. Der er fantastisk flot i Val d´Isere, og et spektakulært sceneri der omgiver stedet. Der er fuld fart på after Ski til den tidlige morgen.

Skiløb i Val d´Isere
Der er mange gode skiskoler i Val d´Isere og en række gratis lifts på begynderpisterne i centrum af byen. Val d´Isere byder på et bredt udvalg af skiløb for den øvede skiløber og Espace Killy tilføjer kilometer efter kilometer af brede boulevard pister, der så leder videre til en masse, mere krævende og udfordrende røde pister. Den længste piste i området er 10 kilometer lang. Den øvede skiløber vil være i stand til at nå rundt i hele Val d´Isere OG Tignes området på en enkelt dag, takket være det velstrukturerede og effektive liftsystem der præger området. Der er også masser af udfordringer for den erfarne skiløber. Her får du både stejle pister der kan få hjertet op i halsen, såvel som spændende og udfordrende pukkelpister - og som om det ikke var nok - finder du også begge dele i kombination. Der er masser af udfordrende off piste, og hvis du stadig mangler udfordringer kan du jo altid prøve Styrløbspisten fra de olympiske lege i 1992. Er du til langrend har Val d´Isere godt 45Km langendspister du kan fornøje dig med.

Snowboard i Val d´Isere
Snowboardere i alle niveauer vil helt sikkert finde Val d´Isere og Espace Killy udfordrende og underholdende. Området har en snowboard park, en half pipe og kilometervis af præpareret og upræpareret terræn.

Afterski i Val d´Isere
Der er i øjeblikket ingen informationer om afterski i Val d´Isere

Vinter aktiviteter i Val d´Isere
Der er i øjeblikket ingen informationer om andre vinteraktiviteter i Val d´Isere

Fakta om skiområdet

Her får du de kolde fakta om Val d'Isère.

Kilometer piste
-
-
-
-
Antal piste
22
61
46
25
Antal lifte
8
43
35

Tip en ven