Lande

Skiferie i Ortisei

SkiområdetBureauer
Turistinformation
Tourist Office
Str. Rezia 1
39046 Ortisei

Tel: +39 0471 796328
Fax: +39 0471 796749

[email protected]
www.val-gardena.net/ortisei_en.htm

Skiferie i Ortisei
Ortisei ligger helt fantastisk smukt i den italienske bjergkæde dolomitterne, midt i den berømte skiregion Selva og Val Gardena. Skiferie i Ortisei, der ligger i 1236 meters højde over havet, kan sagten ske med udgangspunkt i Sella Ronda, hvor man tager en dag afsted og hygger sig med de godt 50 kilometer pister der findes i området.
Selve Sella Ronda er iøvrigt en del af et helt enormt stort skiområde der omfatter mere end 1200 kilometer præpareret piste der serviceres af 460 lite. Der er busser der kører retur til Bolzano, eller man kan med bil finde tilbage til Passo di Sella eller Passo di Gardena.

Skiløb i Ortisei
Ortiseis beliggenhed gør det til et paradis for nybegyndere på ski, og den lettere øvede skiløber. Her er masser af begynder bakker og mange blå pister.
Fra skiområdet går der lifter op i højderne til Seceda og Alpe di Siusi med skipister helt op til 2.518 meter. Selve bjerget strækker sig op i 3181 meters højde over havet.
Ortisei skiområdet er ganske lille og dækker kun over 19 kilometer pister men alle pister er velpræparerede og der er hurtig adgang herfra til Sella Ronda området via en gratis ski bus.

Snowboard i Ortisei
Der er i øjeblikket ingen informationer om snowboard i Ortisei.

Afterski i Ortisei
Ortisei er tegnet, designet og bygget så den falder i et med den fantastiske omgivende natur. Bymidten er for en stor dels vedkommende kun for fodgængere, og er som sådan et rigtig hyggeligt sted at drysse rundt både i dag og nattetimerne. Ortisei er centrum for aktiviteterne i både Selva og Val Gardena som er to af Italiens mest roste ski regioner. Der er god gang i afterski hele sæsonen med et festligt natteliv, gode restauranter, sportsfaciliteter og masser af muligheder for shopping.

Vinter aktiviteter i Ortisei
Der er i øjeblikket ingen informationer om øvrige vinteraktiviteter i Ortisei

Fakta om skiområdet

Her får du de kolde fakta om Ortisei.

Kilometer piste
-
-
-
-
Antal piste
-
-
-
-
Antal lifte
-
-
-

Tip en ven