Lande

Skiferie i Tignes

SkiområdetSkihytterPistekortBureauer
Turistinformation
Tignes Information
BP 51
F-73321 Tignes cedex

Tel: +33 (0)4 79 40 04 40

[email protected]
www.tignes.net

Skiferie i Tignes
På skiferie i Tignes får du som skiløber muligheden for at nyde et af de største og mest populære skisportssteder i de franske alper. Tignes er et af Europas højest beliggende skiområder hvorfor man kan være ret sikker på god sne hele skiferien uanset hvornår man vælger at lægge den. Tignes ligger i 2.100 meters højde og består af en masse dejlige pister for den øvede og den drevne skiløber. Tignes er beliggende i det gigantiske skiområde L´Espace Killy der deles med det nærtliggende skiområde Val d´Isere. Tignes området er sammensat af 5 separate byer der alle er forbundet med en gratis shuttle bus, så du kan få både traditionel fransk charme eller alskens moderne bekvemmeligheder - afhængig af den by du vælger at bo i.

Skiløb i Tignes
Snesikkert er et af nøgleordene i Tignes. Grundet den høje beliggenhed er du både sikker på god sne hele sæsonen, såvel som en meget lang skisæson, og er som sådan et yndet sted for den øvede og den garvede skiløber. Skiløb i Tignes er kendt for et stort antal pister, og et meget varieret skiløb. Hele 97 lifte bringer skiløberne rundt i området hvilket betyder at der sjældendt er megen ventetid. L´Espace Killy består af 300Km pister. Det er kendt som et af europas bedste skiområder og kan byde på alt fra flade begynderpister til nogle af det mest krævende og udfordrende off-piste skiløb man kan ønske sig. Når du er på skiferie i Tignes har du også direkte adgang til Le Grand Motte gletcheren der på det højeste punkt er 3.656 meter over havet. Le Grand Motte byder på skiløb hele året rundt, såvel som fantastisk udsigt til de franske alper.
Området har som nævnt 5 byger at vælge imellem, Val Claret der ligger i 2.100 meters højde og Le Lac der ligger i 2.300 meters højde. Disse byer er kendt for skihytter, skiboliger og hoteller der byder på skiløb direkte fra hoveddøren. Vælger du en af de lavereliggende byer som Les Boisses og Les Brevieres får du en mere traditionel fransk atmosfære og mere overkommelige priser.

Snowboard i Tignes
Der er ingen informationer om snowboard i Tignes på nuværende tidspunkt.

Afterski i Tignes
Afterski på skiferie i Tignes er en forholdsvis rolig omgang. De fem forskellige byer i området har alle forskellig atmosfære at byde på, og de højest liggende byer er dem der byder på det mest livlige afterski. 

Vinter aktiviteter i Tignes
Der er ingen information om vinter aktiviteter i Tignes i øjeblikket.

Fakta om skiområdet

Her får du de kolde fakta om Tignes.

Kilometer piste
0
72
66
17
Antal piste
0
-
-
-
Antal lifte
3
24
19

Tip en ven