Lande

Skiferie St. Anton

SkiområdetSkihytterPistekortWebcamsBureauer
Turistinformation
Tourismusverband
Dorfstraße 8
A-6580 St. Anton am Arlberg

Tel: +43 5446 22690
Fax: +43 5446 2532

[email protected]
www.stantonamarlberg.com

Skiferie i St. Anton
Skiområdet St. Anton er kendt blandt skientusiaster på alle niveauer for dets fantastiske skiterræn, såvel som dets fantastiske after ski liv og den deraf følgende underholdning. St. Anton er den største og den mest travle by i Arlberg skiområdet. Her finder du noget af det mest udfordrende skiløb i Europa, hvorfor St. Anton og Arlberg området da også har en særlig stjerne hos de øvede og garvede skiløbere. Samtidig er St. Anton et centrum for festivitas og tiltrækker som sådan et meget livligt klientel til det veludstyrede og travle bycentrum der indeholder et bredt udvalg af barer, cafeer og diskoteker.

Skiløb i St. Anton
St. Anton er specielt velegnet for den meget øvede skiløber og byder på mange udfordrende ekspert pister. St. Anton ligger i 1.300 meters højde over havet med de højest beliggende pister op til 2.800 meter. Lad det være sagt med det samme, St. Anton er ikke særlig velegnet til skiferie mål for nybegyndere. St. Anton er spækket med et stejlt og udfordrende terræn der spænder fra et væld af pister for de øvede, til pister som kun de bedste skiløbere synes er sjove. Det er her i St. Anton at du finder noget af det bedste off piste løb der findes i hele Østrig.
Skiløbere kan vælge mellem 2 forskellige sider af bjerget. På den ene side finder du højhastigheds baner ved Gampen og Galzig der bringer dig op til det højeste punkt Valluga der ligger i 2.800 meters højde over havet. Her finder du noget af det mest berømte skiløb i St. Anton, med helt fantastiske løb hele vejen tilbage til dalens bund. På den anden side af bjerget i Rendl finder du noget af det lidt lettere skiløb i St. Anton der byder på en massse dejlige pister for den moderate skiløber.
Desværre oplever man ofte at der er megen trængsel på de lidt mindre krævende, og dermed også de lavereliggende pister. Derfor er det anbefalelsesværdigt for den lettere øvede skiløber at tage til de nærliggende byer kaldet Lech og Zurs der har et væsentligt mindre hårdført skiterræn.
Denne traditionelle tyrolske by er både indbydende og smuk. Den har et veludstyret centrum hvor biler ikke har adgang, så man kan gå en hyggelig aftentur og kigge på alle de mange forretninger og de mange hyggelige hoteller og muligheder for overnatning af alskens art.
Dem der gerne vil på skiferie i St. Anton, men er på udkig efter noget lidt mere stille og roligt kan med fordel indkvartere sig i byen Nasserein som blot er 10 minutter fra St. Anton til fods.

Snowboard i St. Anton
Der er i øjeblikket ingen informationer om snowboard i St. Anton.

Afterski i St. Anton
Skiferie i St. Anton er for rigtig mange forbundet med afterski og mange sjove og festlige mennesker. Der er altid gang i den et eller andet sted i St. Anton. Byen byder på et meget omfattende udvalg af steder hvor man kan spise, drikke og danse til den lyse morgen. Det er nu ikke alt der er forbundet med afterski der er vildt i St. Anton, her kan du så sandelig også finde mange hyggelige barer hvor man kan få serveret et dejligt glas gluhwein.

Vinter aktiviteter i St. Anton
Når du er på skiferie i St. Anton er der såmænd da også mulighed for meget andet end det vilde skiløb og de vilde sorte natpister. Her kan du også vælge mellem skøjteløb, paraglidingg, svømning og tennis.

 

Fakta om skiområdet

Her får du de kolde fakta om St. Anton.

Kilometer piste
0
110
138
30
Antal piste
0
-
-
-
Antal lifte
11
38
36

Tip en ven