Lande

Skiferie Zell Am See

SkiområdetSkihytterBureauer
Turistinformation
Zell am See-Kaprun Tourismus GmbH
Brucker Bundesstr. 1a
A-5700 Zell am See

Tel: +43 6542 770
Fax: +43 6542 72032

[email protected]
www.zellamsee-kaprun.com

Skiferie i Zell am See
Zell am See er en middelalderby der finder sin oprindelse helt tilbage i det 8. århundrede. Her ligger Zell am See ved kanten af den billedskønne sø Zell, omgivet af mere end 30 højt tårnende bjergtoppe inklusive østrigs højeste bjergtop Glossglockner. Zell am See og det nærliggende skiområde Kaprun udgør tilsammen det velkendte skiområde Europa Ski Region der byder på skiløb 365 dage om året, bestående af 130Km pister og 62 lifter. En skiferie i Zell am See er særligt velegnet for den øvede skiløber der er på udkig efter varieret og udfordrende skiløb til fornuftige priser i et snesikkert skiområde.

Skiløb i Zell am See
Skiområdet Europa Sport Region består af tre store skiområder, Kaprun, gletscheren Kitzsteinhorn og bjerget Schmittenhohe derr ligger bag byen Zell am See. Du kan køre på ski i alle tre områder med et og samme skipas, transporten mellem områderne foregår med skibus. Mere end halvdelen af pisterne falder ind under kategorien "let", så begyndere kan med fordel starte lokalt i Kaprun, Maiskogel hvor der er rmasser af de rare blå pister og træklifter.
Den mere øvede skiløber får masser af udfordring på gletscheren hvor der er masser af røde pister og 20 lifter der bringer skiløberne rundt i terrænet, såvel som helt op til toppen på 3.029 meter over havet. På gletscheren kan man løbe på ski hele året.
Der er mere end 50Km blå og røde pister her i Zell am See, og Schutt, som er en enkelt sort piste på 6Km der byder på et fald på 1.200 meter og ender direkte nede i byen.

Snowboard i Zell am See
Der er tænkt på snowboarderne i Zell am See, hvilket vel tydeligt fremgår af de faciliteter der tilbydes på området. Der er hele 2 fun parks, to half pipes og en af de eneste to boarder-cross baner i Østrig ifndes her i Europa Sport Region.

Afterski i Zell am See
Zell am See´s centrum er omlagt til fodgængerområder. Det betyder at man kan gå sikkert rundt i denne skønne middelalderby som er fuld af butikker, gasthauses og restauranter. Zell am See har mere end 30 pubs og barer at vælge imellem, samt mere end 90 restauranter, så der skulle nok være noget for enhver smag både for de lokale og for turisterne.
Blandt afterski favoritstederne findes Sportsuberl og Jagawirt, for natteravnene er Villa Crazy Daisy altid et populært valg.
Når det kommer til det internationale køkken er der også noget for enhver smag lige fra kinesisk, mexikans og italiensk til den oprindelige traditionelle østriske spise.

Vinter aktiviteter i Zell am See
Når du er på skiferie i Zell am See behøver det ikke at dreje sig om skiløb hele tiden. Du kan også køre slæde, gå ture på snesko, klatre på is, køre på skøjter eller tage en tur på fitness center i Kaprun. Det kan også varmt anbefales at tage en dagtur til Salzburg og de termiske kilder i Gastein dalen.

 

Fakta om skiområdet

Her får du de kolde fakta om Zell Am See.

Kilometer piste
-
-
-
-
Antal piste
-
-
-
-
Antal lifte
-
-
-

Tip en ven