Lande

Skiferie Bad Gastein

SkiområdetSkihytterPistekort
Turistinformation
Gasteinertal Tourismus GmbH
Tauernplatz 1
5630 Bad Hofgastein

Tel: +43 (6432) 3393 0
Fax: +43 (6432) 3393 120

[email protected]
www.gastein.com

Skiferie i Bad Gastein
Bad Gastein er det største skiområde i Gastein Dalen. Området består af Bad Hofgastein, Dorfgastein, Sportsgastein og Bad Gastein - og byder samlet på mere end 250Km pister i den rigtige højde. Selve skisportsstedet finder du en velkendt spa og wellness by i bunden af dalen, omgivet af den mest fantastiske natur. Her er et brusende vandfald der løber midt gennem byen der er spækket med Belle Époque arkitektur. Bad Gastein byder hovedsageligt på skiløb for den mere erfarne skiløber, mens selve byen, stedet og omgivelserne er så fantastiske at der er noget for enhver her.

Skiløb i Bad Gastein
Bad Gastein ligger i 1.000 meters højde over havet og byder på masser af transportmuligheder - heriblandt 48 lifter, et system af gondoler, kabellifts og en masse stolelifte der linker op til nabobyen/området Bad Hofgastein. Hvis du virkelig er ude på tur, er der masser af muligheder for spændende heldagsture på ski. Du kan for eksempel løbe på ski til Stubnerkogel - bjerget ovenfor Bad Gastein, herfra kryder du over til Schlossalm som er toppen over Bad Hofgastein, og så retur med tog. Bad Gastein og Bad Hofgastein er de eneste områder der er linket sammen via liftsystemer. Alle de øvrige områder er tilgængelige med shuttle bus der kører op og ned gennem dalen.
Nybegyndere på ski, vil få mest glæde af at tage ophold i Angertal som ligger mellem de to hovedområder og Schlossalm. Men langt størstedelen af området er dedikeret til de mere øvede.
Det er rent faktisk sådan, at tager du et Gastein Super Ski Pass eller et af de talrige multipas til Amande Ski området, får du adgang til så mange pister og så meget skiløb, at det næsten er umuligt at nå det hele på en enkelt uge.
Der er nogle ekstremt stejle pister rundt omkring i dalen, der er mange udfordrende sorte pister med de kendte smalle spor der giver et sug i maven når man slalommer sig hastigt nedad - og så er der masser af ret suverænt off piste terræn med den skønneste pulversne man kan ønske sig. Hvis du virkelig er til pulversne kan du tage gondolen til Sportsgastein op til 2.700 meter.
Bad Gastein byder på en lang sæson fra December til Maj, og rigtig god sne i hele perioden takket være den høje beliggenhed.

Snowboard i Bad Gastein
Der er for øjeblikket ingen information om snowboard i Bad Gastein

Afterski i Bad Gastein
Bad Gastein er et typisk eksempel på en europæisk spa by, når de er bedst. Tag en hyggelig gåtur i de smalle stræder mens du overvejer hvilken af de de internationale førsteklasses restauranter der skal danne rammen omkring denne aftens måltid. Efter måltidet kan man forlyste sig med at snuse rundt i de mange designerforretniger, eller tage en afterski drink i en af de mange cafeer eller barer.

Vinter aktiviteter i Bad Gastein
Der kommer gæster fra stort set hele verden for at opleve de velgørende og genopladende energier man bliver fyldt med efter en tur i de termiske bade og varme kilder. Prøv for eksempel de termiske gallerier der udfolder sig i en gammel guldmine. Bad Gastein er lidt af et kulturcenter med teatre og koncerthaller der skal besøges, og så er der selvfølgelig en række af de traditionelle aktiviteter man kan begive sig ud i på skiferien, som for eksempel skøjteløb, curling, paragliding og en tur i en af de traditionelle hestetrukne alpine slæder.

Fakta om skiområdet

Her får du de kolde fakta om Bad Gastein.

Kilometer piste
0
58
124
29
Antal piste
0
-
-
-
Antal lifte
14
17
13

Tip en ven