Lande

Skiferie Saalbach

SkiområdetSkihytterPistekortBureauer
Turistinformation
Tourism Association Saalbach Hinterglemm
Glemmtaler Landstraße 550
A-5753 Saalbach

Tel: +43 (0)6541 6800-68
Fax: +43 (0)6541 6800-69

[email protected]
www.saalbach.at

Skiferie i Saalbach
Saalbach er et populært skiferie sted der ligger i 1000 meters højde i Salzburgerland regionen i Østrig, blot 4 kilometer fra Hinterglemm.
Saalbach er en del af Leogang Hinterglemm Ski Cirkus der byder på 200Km superlækre pister som er linket sammen af et hurtigt og effektivt liftsystem der sikrer at man som skiløber hele tiden har et sted man kan komme videre ad - uden at skulle bruge tid på shuttle bus eller lignende. Saalbach er et attraktivt og meget traditionelt skiområde med et sjovt og ganske livligt after ski. Det foretrukne skiområde for rigtig mange skiløbere fra hele Europa.

Skiløb i Saalbach
Der er mange gode tilbud for begyndere på skiferie i Saalbach med mange skiskoler og begynderpister i midten af skiområdet. Den mere øvede skiløber der har valgt at blive i Saalbach vil helt sikkert få rigtig megen glæde af at cruise rundt i Ski Cirkus området med sine 200Km pister. Her er masser af brede blå boulevarder, lidt mere krævende røde pister omgivet af træer. Den længste piste er på 7Km. Hvis man er træt af dagens strabadser og nået rigtig langt ind i Ski Cirkus skisystemet kan man altid suse ned til dalen og fange en gratis ski bus.
De øvede skiløbere kan muntre sig med en 3Km pukkelpiste der ligger på Zwolferkogel sammen med det øvrige ca. 95Km præparerede skiterræn.
Er du til langrend, så får du mere end 10Km langrendspister rundt om i Saalbach.

Snowboard i Saalbach
Der er mange gode options for snowboardere i Saalbach. Her findes to terrænparkter, en boarder cross, en half pipe og selve Ski Cirkus´et.

Afterski i Saalbach
Saalbach er ret kendt for sit livlige afterski natteliv. Der er mange restauranter at vælge imellem i Saalbach som iøvrigt er bilfri, du kan sagtens finde mange gode og økonomisk fornuftige steder at spise. Barerne fyrer den af med sjov og støj så snart lifterne lukker, og sådan fortsætter det hele natten. Der er også indtil flere meget travle diskoteker.

Vinter aktiviteter i Saalbach
Der er i øjeblikket ingen informationer om øvrige vinteraktiviteter i Saalbach.

Fakta om skiområdet

Her får du de kolde fakta om Saalbach.

Kilometer piste
0
90
95
15
Antal piste
0
-
-
-
Antal lifte
15
16
24

Tip en ven