Lande

Skiferie Hemsedal

SkiområdetSkihytterBureauer
Turistinformation
Hemsedal Turistkontor
Postboks 3, Hemsedal
N-3561 Hemsedal

Tel: +47 32 05 50 30
Fax: +47 32 05 50 31

[email protected]
www.hemsedal.com

Skiløb i Hemsedal
Hemsedal hører til et af de bedste skiområder i Norge, der er mange ski muligheder for både begynderen og den øvede skiløber. Snowboarderne har ligeledes gode udfoldelsesmuligheder her.

Skiferie i Hemsedal
Ski terrænet byder på højdeforskelle på op til 800 meter, dette giver gode muligheder for alsidigt skiløb, endvidere findes der offpist områder til dem der gerne vil køre uden for de traditionelle pister. Der er også mulighed for at køre på ski om aftenen, hvor der er åbent på pisterne: søndag, tirsdag, torsdag og fredag.

Snowboard i Hemsedal
Der er også tænkt på snowboard folket, hvor der er 2 halfpipes, 1 big jump, 2 quarterpipes samt rigtigt mange forskellige hop.

Afterski i Hemsedal
Hemsedal giver rig mulighed for afterskiing, her findes  Skogstad Hotell som er yderst kendt samt restauranter, pubber, bowlingbane, diskotek, natklubber mv.

Vinter aktiviteter i Hemsedal
Hemsedal byder på rigtigt mange aktiviteter indendørs og udendørs, vi kan bla. nævne bowling, dart, billard, svømmehal og sauna, der findes endvidere mange restauranter, barer, diskoteker i området, så muligheden for at få aftenen og natten til at gå her er også meget stor.

Fakta om skiområdet

Her får du de kolde fakta om Hemsedal.

Kilometer piste
20
12
9
8
Antal piste
18
10
10
8
Antal lifte
0
8
16

Tip en ven