Lande

Skiferie Ischgl

SkiområdetSkihytterBureauer
Turistinformation
Tourismusverband
Dorfstraße 43
A-6561 Ischgl

Tel: +43 (0) 50990 100
Fax: +43 (0) 50990 199

[email protected]
www.ischgl.com/

Skiferie i Ischgl
Har man sagt skiferie i Ischgl, har man samtidig sagt skiferie i Silvretta Ski Arena. Silvretta Ski Arena er et imponerende område der spænder fra 1400 op til 2900 meter over havets overflade. Her finder du førsteklasses skiløb og alskens faciliteter for snowboard, for begynderen og hele vejen op til eksperten.

Skiløb i Ischgl
Centrum i Silvretta Ski Arena hedder Idalp, og er beliggende i 2.320 meters højde over havet. Idalp er i allerhøjeste grad et sted der skal opleves og ses, og så er det spækket til randen med vinter sports sjov. Hele 40 lifter er installeret i området for at sikre en smidig transport af alle vintergæsterne. Du får 230 kilometer præpareret piste. Heraf en masse superdejlige dybsne pister, tunneler og udfordrende hop.
Silvretta Ski Arena er kendt for altid at byde på skiløb i top, og et flot og velholdt skiområde. Noget af det der tiltrækker eksperterne helt frem i april måned, er at området er kendt for sine store mængder frisk pulversne på dette tidspunkt.

Snowboard i Ischgl
Snowboard centrum i Ischgl også kendt som "Boarders Paradise" kan præstere en half-pipe, 4 forskellige områder og 30 forskellige forhindringer. Der er også tænkt på dem der er til Carving da der er en piste helt specielt for dem.

Afterski i Ischgl
Ischgl har masser at byde på når det kommer til after-ski. Iscghl´s afterski er kendt viden om, men Ischgl´s kulinariske program byder på alt lige fra en romantisk candle-light dinner, til det dejlige traditionelle Tyrolske køkken.

Vinter aktiviteter i Isghl
Der er i øjeblikket ingen informationer om øvrige vinter aktiviteter i Ischgl.

Fakta om skiområdet

Her får du de kolde fakta om Ischgl.

Kilometer piste
-
-
-
-
Antal piste
-
-
-
-
Antal lifte
-
-
-

Tip en ven