Lande

Skiferie i L'Alpe d'Huez

SkiområdetSkihytterPistekortBureauer
Turistinformation
Alpe D’Huez Tourisme
Place Paganon
F-38750 Alpe D’huez

Tel: +33 (0)4 76 11 44 44
Fax: +33 (0)4 76 80 69 54

[email protected]
www.alpedhuez.com

Skiløb i Alpe d´Huez
D
e sydvendte pister giver skiløbere i Alpe D´huez mange dejlige soltimer på pisterne. Skiområdets højde over havet sammenlagt med skiområdets faciliteter til at lave kunstig sne, betyder at Alpe d´Huez har en dejlig lang sæson at byde på, som byder på skiløb helt frem til sent i april måned.

Skiferie i Alpe d´Huez
Alpe d´Huez ligger i 1860m over havet og giver adgang til skiområdet Grandes Rousses, som er det femte største skiområde i Frankrig. Dette enorme område dækker mere end 220km pister der serviceres af 133 lifter og et hav af pister for løbere i alle niveauer.
Begyndere kan nyde godt af de solbeskinnede begynderpister der ligger ved bunden af skisportsområdet, tæt på byen. Lidt højere op af bjerget vil du se at mere end halvdelen af pisterne er beregnet til de øvede skiløbere der kan få en tur fra toppen til bunden af skisportsområdet på godt 2.200 meteter. De meget øvede skiløbere kan vælge mellem mange forskellige stejle og udfordrende sorte pister som vi nu engang bedst kender dem fra Frankrig. Her får du blandt andet Sarenne som er en 16km sort piste og dermed også den længste af slagsen i Europa, såvel som en spændende tur fra Pic Blanc der ligger i 3.330 meters højde over havet.
Byen er som så mange andre skibyer i frankrig, bygget til formålet. Alpe d´Huez blev anlagt i 1960´erne. Her bydes på et bredt udvalg af beboelse lige fra luksushoteller og hyggelige chalet´er til moderne lejligheder og hytter i et fornuftigt prisleje.

Snowboard i Alpe d´Huez
Alpe d´Huez byder på to terrænparker for snowboardere, en halfpipe, en boardercross og en skiercross bane. Hele bjerget er åbent for snowboard løb, men du skal være opmærksom på at der er en meget lang udfladet strækning i bunden af Sarenne, der godt kan give en lang gåtur.

Afterski i Alpe d´Huez
Alpe d´Huez har det med at tiltrække dem der er på udkig efter en livlig atmosfære, gode restauranter og et bredt udvalg af underholdning efter mørkets frembrud.

Vinter aktiviteter i Alpe d´Huez
Der er masser af aktiviteter man kan give sig til hvis man ikke lige skal løbe på ski når man er på skiferie i Alpe d´Huez. Gåture, skøjteløb, køre på is, køre på slæde, køre på snescooter, spille curling, flyve i faldskærm med ski på (parapenting), tennis, svømning indendørs og udensdørs og fitness center.

Fakta om skiområdet

Her får du de kolde fakta om L'Alpe d'Huez.

Kilometer piste
56
98
79
70
Antal piste
-
-
-
-
Antal lifte
9
23
44

Tip en ven