Lande

Skiferie i Mayrhofen

SkiområdetSkihytterBureauer
Turistinformation
Mayrhofen Tourist Association
Dursterstrasse 225
A-6290 Mayrhofen

Tel: +43 5285 67600
Fax: +43 5285 676033

[email protected]
www.mayrhofen.at

Skiferie i Mayrhofen
Når du tager på skiferie til Mayrhofen kan du klare dig med 1 enkelt skipas der vil give dig adgang til 4 forskellige områder. Disse 4 områder hedder Hippach, Mayrhofen, Finkenberg og Tux.

Skiløb i Mayrhofen
Skipasset giver dig adgang til 157Km superlækkert terræn der er udviklet så det tilbyder skiløb for skiløbere på alle niveauer. Der er 49 moderne skilifter der sørger for at transporten rundt i området mellem pisterne kører smertefrit, og uden nogen nævneværdig kø.
På Penken bjerget finder du den berygtede styrløbspiste Karakiri som er den stejleste styrløbspiste i Østrig - en helt ekstrem udfordring. Når denne udfordring er vel overstået kan du nyde lidt mere afslappet skiløb på Ahorn bjerget. Selve Mayrhofen byder på et bredt udvalg af skiløb både for begynderen og for den professionelle. 

Snowboard i Mayrhofen
Der er også smæk for skillingen til snowboarderne i Mayrhofen. Her er et blevet etableret et kæmpe freestyle område til glæde for enhver der vil have snowboard på fødderne. Her finder du ganske enkelt en af de største og bedste funparks i Europa.

Afterski i Mayrhofen
Efter en actionfyldt dag på bjergene kan man sidde og nyde solnedgangen i White Lounge, på Mayrhofen Mountain Lifts. Slap af og lad op til dagen der kommer.

Vinter aktiviteter i Mayrhofen
Der er for øjeblikket ingen informationer om øvrige vinteraktiviteter i Mayrhofen.

Fakta om skiområdet

Her får du de kolde fakta om Mayrhofen.

Kilometer piste
0
45
92
20
Antal piste
0
-
-
-
Antal lifte
8
18
16

Tip en ven