Lande

Skiferie i La Plagne

SkiområdetSkihytterPistekortBureauerWebcams
Turistinformation
Office de Promotion de la Grande Plagne
BP 62
F73211 Aime Cedex

Tel: +33 (0)4 79 09 79 79
Fax: +33 (0)4 79 09 70 10

[email protected]
www.la-plagne.com

Skiløb i La Plagne
I La Plagne får du adgang til et af de største sammenhængende skisystemer i verden kaldet Paradiski. Her får du skisportssteder beliggende i højtliggende områder med fantastisk udsigt og et kanon lift system. Sammensat af 10 separate byer giver skiløb i La Plagne mulighed for både at få skiløb lige til døren/pisten og den mere traditionelle skiferie i de lavereliggende byer og den lokale franske charme der følger med denne form for skiferie. La Plagne er særligt velegnet til skiferie for familier, da området også byder på en række vinteraktiviteter der ikke nødvendigvis indebærer skiløb.

Skiferie i La Plagne
Les Arcs og La Plagne er forbundet via en hi speed gondol kaldet The Vanoise Express. Begge byer ligger i området over det gigantiske Paradiski. Med sine 420Km pister byder Paradiski på en næsten uudtømmelig masse af tilbud. Her er områder for alle niveauer af skiløbere og en bred vifte af højtliggende, snesikre pister der samtidig byder på sikre hyggesteder for børnene. Skiferie i La Plagne er ideel for både begyndere og dem der er øvede. Her er brede behagelige pister såvel som et bredt udvalg af træklædte pister for dem der bare godt kan lide at cruise ned af bjergene og nyde den flotte udsigt. Eksperterne bliver budt på noget rigtig fed off-piste såvel som en masse spændende og udfordrende skiløb på Gletcheren Bellecote Glacier der ligger i 3.250 m over havet.
De seriøse skiløbere på skiferie i La Plagne søger som oftest til de højere beliggende byer såsom Aime La Plagne, Belleplagne, Plagne-Villages, Plagne-Bellecote, Plagne-Soleil, Plagne-Centre og Plagne-1800 som alle ligger i godt 2.000 meters højde og alle byder på skiløb og beboelse der ligger lige op og ned af pisterne.
Hvis du er på udkig efter en mere traditionel fransk skiferie atmosfære skal du kigge efter skihytter eller skiboliger i byerne der ligger længere nede i området. Heriblandt kan nævnes byerne Montchavin, Les Coches eller Champagny-en-Vanoise der alle rummer den traditionelle franske skiatmosfære, men som i sagens natur ligger længere fra pisterne.

Snowboard i La Plagne
p.t. ingen informationer om snowboard i La Plagne.

Afterski i La Plagne
Der er fuld gang i afterski aktiviteterne i La Plagne. Her er et utal af restauranter og barer at vælge imellem, såvel som et bredt udvalg af natklubber.

Vinter aktiviteter i La Plagne
Der er masser af sjove sager man kan hygge sig med hvis man ikke lige skal løbe på ski når man er på skiferie i La Plagne. Heriblandt kan nævnes den olympiske bobslædebane, skøjteløb, ture på snesko, vandreture, bowling og svømning.

Fakta om skiområdet

Her får du de kolde fakta om La Plagne.

Kilometer piste
10
80
29
15
Antal piste
-
-
-
-
Antal lifte
11
35
42

Tip en ven