Danski
Erik Menveds Plads 2
8900 Randers

Tlf: +45 86 800 600
Fax: +45 8681 6633
Send email
Gå til website

Danski skirejser

Igennem 27 år har Danskis klubstemning udviklet sig sammen med vores gæster. Eller er det vores gæster, der har udviklet klubstemningen? Det er sket helt af sig selv. Det er ikke noget koncept, det er bare opstået. Det er som at komme hjem til venner, at være hjemme med venner.
Det er her man falder ind og bare hygger sig. Dét er Danskis omdrejningspunkt. 
 

Højt hævet

Snesikkerhed og perfekt beliggenhed har været kendetegnende for Danskis rejsemål og indkvarteringssteder, i alle de 27 år vi har arrangeret skiferier. Hos Danski finder I kun rejsemål beliggende i Alpernes højalpine områder mellem 1300 og 3800 m højde. Det giver snesikkerhed og det giver store ski- og naturoplevelser.
Skiferiens kvalitet afgøres ikke af hotellets standard. På de enkleste klassiske bjerghoteller kan atmosfæren, maden og omgivelserne give de mest unikke ferieoplevelser. Vores erfaring er, at godt selskab er den halve ferie. 
 

Vi søger gæster der gerne vil hygge sig

Hos Danski finder du Alpernes hyggeligste hotelkæde. Enkle hoteller med den rette beliggenhed og en atmosfære man ikke kan købe sig til.
Vores indsats er rettet mod at skabe rammerne. Gæsterne skaber stemningen. Og så gør vi vores yderste, for at forplejningen er på højde med stemningen.

Destinationer